Starity

Ruhamustra: Teen Choice Awards 2017

2017. augusztus 14. 13:01   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 13-án került megrendezésre a 2017-es Teen Choice Awards, ahol a sztárvilág egy része megjelent. Lássuk milyen költeményekbe jelentek meg az eseményen.

hirdetés

 

Victoria Justice
A színésznő ismét kitett magáért, egy fehér Nicolas Jebran overálban jelent meg az eseményen. Ehhez színben passzoló John Hardy ékszereket és egy Edie Parker borítéktáskát párosított.

Embed from Getty Images

Zendaya
Zendaya egy csíkos Ashish nadrágot és inget viselt, amit eredetileg férfiaknak terveztek. A szerelés összességében kényelmes és sikkes hatást keltett, sokan az esemény legjobb szerelésének választották.

Embed from Getty Images

Lucy Hale
A Pretty Little Liars színésznője egy arany-rózsaszín Fausto Puglisi ruhában jelent meg az eseményen, ami a derekánál két oldalon ki volt vágva. Ehhez egy ezüst Stuart Weitzman magassarkút társított, szintén ezüst színű ékszerekkel.

Embed from Getty Images

Lili Reinhart
A színésznő egy szexi és nőies szettet választott, az alapdarab egy fekete body volt, ami fölött vörös csipkeruhát viselt, haját pedig összekötötte. 

Embed from Getty Images

Madelaine Petsch
A vörös hajú szépség egy világos színű, díszes romper mellett tette le a voksát, aminek fodros ujjai voltak. A szetthez nem viselt ékszert, csupán egy ezüst színű fülbevalót. 

Embed from Getty Images

Vanessa Hudgens
Vanessa egy lazac czínű garbót viselt mintás nadrággal. Szettjét Giuseppe Zanotti magassarkúval és borítéktáskával  párosította.

Embed from Getty Images

Rita Ora
Az énekesnő egy rózsaszín combközépig felszabott Alexandre Vauthier költeményben tündökölt az eseményen. Emellett fehér magassarkút viselt, ezüst ékszerekkel 

Embed from Getty Images

Naya Rivera
A színésznő egy kék színű, kigombolt, buggyos ujjú inget viselt, amihez egyenesszárú, a térdénél szaggatott farmert viselt és fehér magassarkút 

Embed from Getty Images

Katherine Langford
A 13 okom volt sztárja egy Prada által tervezett halványlila alapú, arany díszekkel ellátott ruhában lépett a kék szőnyegre, ehhez pedig arany színű magassarkút párosított. 

Embed from Getty Images

Fifth Harmony
Az amerikai lánycsapat annak ellenére, hogy különböző színű Lavish Alice ruhákat viseltek, egységes csapat hatását keltették. 

Embed from Getty Images

Bella Thorne
A színésznő egy merészebb összeállítást választott a díjátadóra, fekete-ezüst színű topot viselt, fekete bőrhatású nadrággal. Ehhez fekete magassarkút és áttetsző földig érő kardigánt válaszott. 

Embed from Getty Images

Ne-Yo
Az énekes-rapper laza szettben jelent meg az eseményen, szürke szaggatott nadrágjához fekete kockás inget és szürke, mintás tornacipőt viselt. Szettjét egy fekete kalappal dobta fel.

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek