Starity

Utolsó pillanatban mondta le megjelenését Miley Cyrus a TCA-n

2017. augusztus 14. 19:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte a műsor kezdetekor jelentette be Miley Cyrus, hogy nem tud részt venni a díjátadó gálán; Instagram-oldalán tudatta követőivel az okot.

hirdetés

Augusztus 13-án került megrendezésre az idei Teen Choice Awards, ám közel sem úgy alakultak a dolgok, ahogyan azt a szervezők szerették volna, hiszen a neves díjátadón több hírességgel együtt, Miley Cyrus sem vett részt. A 24 éves énekes-színésznő bejelentése nagy visszhangot kapott, mert szinte a show kezdetekor közölte azt. A rajongók csalódottságukat és nemtetszésüket fejezték ki, hiszen Cyrus is a fellépők között szerepelt, valamint négy kategóriában is jelölve volt (igaz, egyiket sem váltotta díjra).

Instragram-oldalán adott magyaráztot:

A rajongóimnak és mindazoknak, akik a Teen Choice Awards-on nézik! Teljes szívemből szeretnék köszönetet mondani, hogy nekem ítéltétek a The Ultimate Choice-díjat! Le vagyok törve, mert minden szándékom ellenére nem tudtam megjelenni a show-n és veletek ünnepelni! Hektikus ütemtervem miatt kényszerültem erre a bejelentésre

– írta röviden, s a poszt többi részében új kislemeze megjelenésének adott hangot:

Nem tudom ezt tovább titokban tartani! Az új kislemezem és videoklipem, #YoungerNow pénteken (augusztus 18) jelenik meg, és nagyon izgatott vagyok, hogy ez megoszthatom veletek

Ha esetleg lemaradtál volna, íme a nyertesek listája!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek