Starity

Magyarok Világszépe 2017: Senánszky Flóra nyerte a szépségversenyt

2017. augusztus 14. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Debrecenben zajlott le a szépségverseny döntője, a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon. A második udvarhölgy Zelcsényi Zsófia, míg az első Cvijin Blanka – akárcsak 2016-ban –, a királynő pedig Senánszky Flóra lett.

hirdetés

2016-ban került először megrendezésre a Magyarok Világszépe szépségverseny, amit Fásy Ádám indított el. A jelentkezők a 17 és 27 év közöttiek, illetve a világ minden tájáról jött magyar nők. Íme a döntősök névsora, a legszebb 17 lány: Senánszky Flóra (Debrecen), Cvijin Blanka (Vajdaság–Szabadka), Nagy Eszter Leila (Sásd), Németh Zsófia (Tatabánya), Horváth Bernadett (Budapest), Horváth Patrícia (Budapest), Jaksa Mercédesz (Tótkomlós), Komár Kitti (Budapest), Vass Viktória (Kaposvár), Popelka Patrícia (Tordas), Tarsi Vivien (Budapest), Hubik Alexandra (Gyál), Blága Tünde (Erdély–Gyimesközéplok), Zelcsényi Zsófia (Dombóvár), Varga Regina (Debrecen), Turczai Henrietta (Solt), illetve Tiricz Nikolett (Bugac).

A döntős mezőny

Eléggé sokan, több százan jelentkeztek a szépségversenyre, ám csak a fent említett 17 lány került be a döntőbe. A válogató három fordulóból állt, ahol a legszebbeket választották ki. Ezután a balmazújvárosi Hotel Kamillában zajlott le a felkészítő tábor, ahol a lányok megtanulták a koreográfiát, fotózták őket, illetve átvették a döntőre készült ruháikat. Emellett hajóztak Tiszacsegén és állatokat néztek Debrecenben.17 hölgy már akkor ezerrel készülődött az augusztus 11-én lezajlott döntőre. 

A pénteki nap folyamán Pintér Timi, Dánielffy Gergő, Singh Viki, Bebe, illetve a szépségverseny tulajdonosának lánya, Fásy Zsülike hangja is hallható volt. A lányok először alig takaró sortban, utána fehér-kék ruhában, majd magyaros viseletben és bikiniben vonultak fel. Ezután következett az eredményhirdetés: a második udvarhölgy Zelcsényi Zsófia (Dombóvár), a második helyezést Cvijin Blanka (Vajdaság–Szabadka) érte el, akárcsak tavaly; az első helyezést pedig Senánszky Flóra érte el, vagyis az ő fejére került a korona. Nyereménye 5000 euró. Idén novemberben fogja magát megmérettetni a Miss Intercontinental Mumbaiban megrendezésre kerülő nemzetközi döntőjében.

A királynő, Senánszky Flóra és udvarhölgyei, Cvijin Blanka (b) és Zelcsényi Zsófia (j)

Flóráról illik tudni, hogy az idei Magyarország Szépe top20-as mezőnyébe is bekerült, ám a táborban búcsút kellett tőle inteni. Nővére, Senánszky Petra sikeres úszó hazánkban, a Világjátékokon szerzett aranyérmei után Flóra egy koronával gazdagodott. 

A galéria megtekintéséhez kattins ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek