Starity

Kiderült, milyen nemű gyermeket hord szíve alatt Nathan Kress felesége

2017. augusztus 15. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iCarly sztárja és felesége egy hónapja és pár napja jelentették be Instagramjukon, hogy szülői örömök elé néznek, egy napja pedig kiderült a kicsi milyen nemű.

hirdetés

Nathan Kress és London Elise Moore kisbabát várnak, akinek nemét tegnap árulta el Instagramján a Nickelodelon-sztár. Úgy látszik, nagyon örülnek annak, hogy kislány lesz, mindkettőjüknek fülig ér szája a képen.

A tornácon, a hintaszéken ülve megtaláltok, miközben a puskámat fényesítem, a lányom 18. születésnapjától a 40.-ig.

Erre egy kommentelő ezt válaszolta, akinem nem tetszett a fenti hozzászólás:

Fú, nagyon örülök nektek, meg minden, de ez nem egy borzasztóan illetlen hozzászólás a jelen időkben? Amúgy is, nem inkább szexista/nőgyűlölő dolog azt sugallni, hogy a lányodnak soha nem lesz megengedve, hogy saját döntéseket hozzon azzal kapcsolatban, hogy kivel jár? Nagyon meglepődtem itt a szűklátókörűségeden: a 11 éves lányom követi a fiókodat és úgy gondolja, hogy kedves fickó vagy, légy szíves, ne csinálj már úgy, mint egy p*** csak azért, mert lányod lesz. Nem lesz tulajdonod, érted, fel fogod nevelni, szóval miért nem fogadod meg, hogy egy szerető és toleráns környezetben neveled majd, ahol biztonságban lesz abban a tudatban, hogy az apja mögötte van és támogatja, BÁRMILYENEK IS A JÖVŐBENI DÖNTÉSEI? "Viccelni" azon, hogy a tornácodon üldögélsz majd a puskáddal, fehér férfi létedre már nem elfogadható, nem mostanában, ebben a korban és főleg nem ma. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek