Starity

Klippremier: Papa Roach - American Dreams

2017. augusztus 16. 10:10   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dalszöveges videó után végre megérkezett a hivatalos videoklip is az American Dreams című dalhoz, mely az együttes legújabb, Crooked Teeth című kilencedik nagylemezén kapott helyet.

hirdetés
Klippremier: Papa Roach - American Dreams

Megjelent a Papa Roach legújabb videóklipje, a politikai töltetű American Dreams című dalhoz, mely a májusban megjelent kilencedik nagylemezen, a Crooked Teethen foglal helyet.

A kisfilm a frontemberrel Jacoby Shaddixszel kezdődik, aki egy tanterembe lép be, majd az ott ülő gyerekekkel beszélget az Amerikai Álomról. A videó további képkockáin Amerika több szempontból is különböző lakói láthatók. Betekintést kapunk egy fodrászüzletbe, egy tetováló stúdióba, egy box edzőterembe, egy vidéki házba és még sok mindenbe. Jacoby ezeken a különböző helyeken énekel mindvégig. A klip tökéletesen visszaadja a dal mondanivalóját, miszerint hatalmas különbségek vannak az amerikai ország és az amerikai nép között, ami túlmutat a háborún és a politikán. "Amerika küzd, Amerika megosztott, Amerika most épp sérült" - magyarázza Jacoby Shaddix. "Robbanásig feszült zűrzavar, füst és tükrök, égbekiáltó hazugságok vagyunk. Az Amerikai Álom a vágóhídon van". 

Nektek hogy tetszik a klip?

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek