Starity

Katherine McNamara új dallal jelentkezett

2017. augusztus 18. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő a minap jelenítette meg legújabb szerzeményét, amit a rajongói már tűkön ülve vártak.

hirdetés

Katherine McNamara, a Shadowhunters című sorozat üdvöskéje, akit még ismerhetünk a Disney csatornáról is, a napokban azzal lelkesítette rajongóit, hogy hamarosan új dallal fog jelentkezni. Tudni illik, 2013-ban már hallhattuk őt énekelni, amikor is a Contest című filmjének zenéjét, a Chatter-t dalolta el, illetve azelőtt már a Disney csatornánál is zenélt. Legújabban viszont saját szerzeményt énekelt, melynek Ember a címe. Spotify-on, sőt már a YouTube-on is hallgatható. A dalt ráadásul a Shadowhunters fináléjába is beleépítették, aminek Katherine nagyon örült:

Örülök, hogy utat talált a sorozatban.

Emellett a 21 éves tehetség elmondta, mi a jelentés a dal mögött:

Akkor írtam, miután leforgattuk az első évadot. Részben a karakterek inspiráltak, és néhány megtörtént dolog is az életemből. Mindannyiónknak vannak olyan pillanatai, mikor kételkedünk abban, ki is vagyunk mi, mert valaki vagy valami történt velünk, de mindezek ellenére, van bennünk egy kis izzó parázs a reményből, ami örökké bennünk lesz. Van egy szikra a hamuban, ami meggyógyít minden ilyen pillanatot, és erről szól a zene.

Én úgy gondoltam, tökéletes helye lenne a fináléban, és én annyira hálás voltam, amiért bevették a dalt. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek