Starity

Különös titkot hozott nyilvánosságra Simone Simons

2017. augusztus 18. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Epica énekesnőjét a Teamrock nevezetű lap vetette egy rövid teszt alá, melynek során különös dolgokra derült fény.

hirdetés

A Teamrock nevezetű lap dolgozói egy érdekes ötlettel álltak elő, melynek lényege az, hogy különböző zenészeket kapnak mikrofonvégre, annak érdekében, hogy a beszélgetés során eddig még ismeretlen tények kerüljenek napvilágra a múltjukból. A sorozat legújabb „áldozata” az Epica vörös hajú énekesnője, Simone Simons lett, aki nem mindennapi válasszal rukkolt elő, arra a kérdésre, hogy fiatal korában tett-e bármi olyat, ami illegális.

Azt hiszem, hogy elég unalmas vagyok. A múltban füveztem, de Hollandiában ez törvényes, így még mindig annak számít? Ó, tudom már, a szex nyilvános helyeken! Ez történt 12 évvel ezelőtt. De most már felelősségteljes anyuka vagyok, ha ha!

– vallotta Simons.

Simone-ról egyébként közismert tény, hogy egykoron nem csak a Nightwish, és önmagában a szimfonikus metál volt rá nagy hatással, hanem a black metál is igencsak megmozgatta fantáziáját, olyannyira, hogy e műfaj imádatának jelképéül lilára festette a haját.

Fotó: Samantha Stauttener

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek