Starity

Újabb Star Wars film érkezik!

2017. augusztus 18. 10:10   |   Szerző: rammievengeance

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Star Wars univerzum rajongói örülhetnek, hiszen Han Solo után az egyik legikonikusabb karakter saját filmet kap.

hirdetés
Újabb Star Wars film érkezik!

A méltán neves rendező, Stephen Daldry azt nyilatkozta, szívesen készítene újabb különálló Star Wars filmet, melynek főszerepében ezúttal Obi-Wan Kenobi állna. Az ötlet évek óta fennált már, rajongók ezrei szerettek volna bepillantást nyerni a karakter teljes életébe, ami hamarosan már nem csak vágyakozás lesz!

Ugyan még nem tisztázott, hogy Ewan McGregor visszatérne-e a fiatalabb Kenobi Mester szerepére, de annyi szent, a rendező nem ódzkodik az ötlettől.

A források szerint egyelőre nincs kész forgatókönyv, illetve a teljes film is csak foszlányokban van meg a rendező fejében, ám az már biztos, hogy néhány éven belül viszont láthatjuk kedvenc karakterünket a mozivásznakon. Mindemellett felmerült még egy Yoda és egy Boba Fett életét feldolgozó alkotás ötlete, valamint számos egyéb spin-off-é is, ám ezen filmek csak kis eséllyel kerülnek a gyártószalagra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek