Starity

Novemberben érkezik az új Evanescence album

2017. augusztus 18. 12:12   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén ősszel jelenik meg az együttes új albuma, amellyel egy teljesen új oldalát ismerhetjük meg az Amy Lee vezette csapatnak.

hirdetés
Novemberben érkezik az új Evanescence album
Fotó: A kép csak illusztráció

Ahogy arról már korábban is írtunk, hat év kihagyás után idén ősszel új szerzeményeket hallhatunk az Evanescence-től. Az együttes már jó ideje készül a visszatérésre: pár éve ismét adnak koncerteket, idén pedig már nem csak az Egyesült Államokban, hanem Európában is turnéztak. Az elmúlt évben egy válogatásalbumot is kiadtak, a rajongók legnagyobb örömére pedig idén ősszel a boltok polcaira kerül a Synthesis című korong is.

Ennek tartalma sem lesz teljesen ismeretlen a közönség számára, ugyanis zömében régebbi Evanescence - dalok csendülnek fel rajta, ám teljesen új hangzásvilággal. A lemezen két teljesen új dal is helyet kapott, a már ismert szerzeményeket pedig elektronikus és klasszikus hangzásvilággal tették még különlegesebbé.

Ez a projekt a szenvedélyem. Olyan sok összetevője van a zenénknek a kemény dobok és gitárok mellett is

 írja az együttes hivatalos oldalán Amy Lee.

Ez lesz az első alkalom, hogy egy teljes nagyzenekarral lépünk majd fel, és már nagyon várom, hogy így adhassak koncertet – hangsúlyt kap majd az ének, az érzelmek és a történet amelyet az évek során írtunk. Az új szerzemények miatt is izgatott vagyok. A két új zeneszámon kívül hallhattok majd néhány gyönyörű, hangszeres átvezető dallamot is - az egész album egy nagy, összefüggő alkotás.

Mivel a turné során is egy teljes nagyzenekarral kell majd együtt dolgozniuk, az Evanescence egyelőre csak az Egyesült Államokban lép majd fel október 14-e és december 19-e között. A Synthesis munkálataiból még mindig hátravannak az utolsó simítások, ám Amy elmondása szerint az egy évnyi kemény munka és költségek eredménye gyönyörű lett. November 10-én, az album hivatalos megjelenésekor erről mi is megbizonyosodhatunk – addig is ízelítőnek meghallgathatjuk az Evanescence egyik első slágerének, a Bring Me To Life-nak újragondolt változatát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek