Starity

Stúdióalbummal jelentkezett Taeyang

2017. augusztus 18. 12:12   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taeyang 2014-es nagy sikerű RISE nevezetű lemeze után újra szólómunkásságának örülhetnek a rajongók!

hirdetés

Taeyang rajongói már egy ideje sejtették, hogy az előadó ismét szólómunkásságán dolgozik, hiszen a nagy sikerű RISE nevezetű albuma óta már három év telt el. A YG Entertainment idén januárban erősítette meg, hogy Taeyang valóban új szólólemezén dolgozik, amit egy turné keretein belül népszerűsíteni is fog.

Az egyenlőre 23 állomásos Taeyang 2017 World Tour nevezetű turné július nyolcadikán vette kezdetét, s Ázsia több országába (Japán, Dél-Korea, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Indonézia, Malajzia, Tajvan, Thaiföld, Hongkong és Makaú) és Észak-Amerikába (USA, Kanada) is ellátogat.

A várakozás leteltével elékezett a várva-vár nap, hiszen augusztus 16-án mutatta be új (egyben harmadik) stúdióalbumát White Night címmel, ami a Darling és a Wake Me Up szerzemények képében rögtön dupla főcímdalos lett! Előbbi témája a szakítás utáni szomorúság és fájdalom (a klipet Los Angelesben és Alaszkában forgatták); útobbié pedig az igaz szerelem érzéséről szól, és hogy nem szeretne abból a mámorból felébredni.

A kiadványon nyolc szerzemény kapott helyet (melyek közül az egyik kollaboráció Zicóval), s a legtöbb megírásában társszerzőként közreműködött a 29 éves előadó.

A dallista:

  1. 白夜 (White Night)
  2. Wake Me Up
  3. Darling
  4. Ride
  5. Amazin'
  6. 텅빈도로 (Empty Road)
  7. Naked
  8. 오늘밤 (Tonight) (feat. Zico)

A lemez fizikai formátumban háromféle speciális verzióban jelent meg: White, Blue és Red.

A háromféle borítókép

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek