Starity

Album– és klippremier: NCT Dream – We Young

2017. augusztus 19. 12:12   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

We Young címmel jelent meg az NCT Dream első középlemeze, s a kiadvány névadó dalához készült látványos rövidfilm sem maradhatott el.

hirdetés
Album– és klippremier: NCT Dream – We Young
Fotó: SM Entertainment

Tavaly augusztusban mutatkozott be az NCT harmadik alegysége, az NCT Dream, melyben hét fiatal foglal helyet: Mark, Chenle, Jisung, Haechan, Jeno, Renjun és Jaemin (aki egészségügyi problémák miatt sem az előző, sem pedig a mostani visszatérésnél nincs jelen). A formáció első visszatérésére idén februárban került sor a The First nevezetű dupla A-oldalas kislemez képében.

A nyári visszatérők listáján (sok más SM Entertainment-előadóval együtt) ők is helyet kaptak, s ebből kifolyólag megjelenésre került újdonságuk. A fiúk augusztus 17-én prezentálták első középlemezüket We Young címmel, a korong névadó dalához készült videoklippel együtt. A szerelmi vallomásról szóló főcímdal műfaja - az idei év nyári időszakában igen közkedvelt, és ahhoz tökéletesen passzoló - tropical house lett.

Nézd, illetve hallgasd meg alább a We Young koreai és kínai változatát:

Az EP a We Young kínai verziójával és egy bónusz trackkel együtt hat dalt sorakoztat fel.

Íme a dallista:

  1. We Young
  2. La La Love
  3. 같은 시간 같은 자리 (Walk you home)
  4. My Page
  5. 青春漾 (We Young ) (kínai verzió)
  6. Trigger the Fever (bónusz track)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek