Starity

Katherine McNamara igazi matekzseni

2017. augusztus 21. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Shadowhunters sztárja még csak ősszel lesz 22 éves, de már nemcsak lediplomázott, hanem maga intézi pénzügyeit is, ugyanis remekül elboldogul a számokkal.

hirdetés

Sokan azt gondolhatják, hogy Katherine McNamara egy csinos pofi, ám szépsége mögött komoly tudás is rejlik! A színésznőről talán rajongói közül is csak kevesen tudják, hogy igazi zseni: 14 éves koráig nemcsak az általános iskolát, hanem a gimnáziumot is elvégezte, 17 éves korára pedig üzleti diplomát szerzett.

A legbecsesebb tárgyam a rózsaszín számológépem. Mindig nagy matekos voltam és a mai napig az vagyok

– vallotta be a Popular TV-nek adott interjújában a vörös hajú szépség.

Azért szeretem, hogy üzleti diplomám van, mert így képes vagyok úgy kezelni a kerrieremet, akár egy vezérigazgató. Úgy tekintek a pályámra, mintha egy üzlet lenne: elolvasom a szerződéseimet és teljesen képben vagyok a beruházásaimmal is. Mindent átlátok egy menedzser perspektíváján keresztül, ami óriási előnyt jelent! Az ügyvédem egyenesen imádja, hogy minden szerződéssel kapcsolatban felmerül vagy húsz kérdésem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek