Starity

Nyaralása alatt rúgták ki a magyar műsorvezetőt

2017. augusztus 21. 13:01   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szorcsik Viki, Az év hotele című műsor műsorvezetője bíróságra megy, miután az RTL Klub e-mailben mondta fel szerződését.

hirdetés
Nyaralása alatt rúgták ki a magyar műsorvezetőt

A színésznőként ismerté vált Viki nyilatkozott a Borsnak, amiben elárulta, hogy nem csak a kirúgás volt problémás, de a fizetését sem kapta meg időben. 

Bíróságra megy Szorcsik Viki, miután az RTL Klub e-mailben tudatta vele, hogy a továbbiakban nem ő vezeti Az Év hotele című műsort. A TV2 Jóban Rosszban című sorozatával ismerté vált színésznő a Borsnak azt nyilatkozta, nemcsak a kirúgása volt zűrös, volt, hogy a fizetését sem kapta meg időben. 

A szerződésemet a nyaralásom alatt, e-mailben mondták fel, úgy, hogy az őszre természetesen már nem vállaltam színházi munkákat a produkció miatt. Valóban tartoznak nekem, az első fizetésem hónapokkal később, akkor kaptam meg, amikor közöltem, felmondok, ha ez így folytatódik. Minden másról majd a bíróságon beszélek - mondta, de a részletekbe nem kívánt bővebben belemenni. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek