Starity

Élete legnagyobb hibájáról vallott Paris Hilton

2017. augusztus 21. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves örökösnő egyik 18 évvel ezelőtti élményét bánja a legjobban, nevezetesen, hogy beleszeretett a „nem megfelelő srácba”.

hirdetés

Paris Hilton a Marie Claire-nek adott interjújában mesélt arról, mennyire szerette Diana hercegnőt, és bevallása szerint olyan kívánt lenni, mint ő volt, ám erről viszonylag fiatal korában le kellett tennie exe, Rick Salomon miatt, aki kiszivárogtatta szexvideójukat, amivel alaposan aláásta a szőke szépség nevét. A felvételen ugyanis az akkor 18 éves Paris és a 33 éves Rick volt látható igen intim jelenetben.

Nagyon fájdalmas számomra a videó napvilágra kerülése, mert én egész életemben felnéztem Diana hercegnőre és a hozzá hasonlóan elegáns, csodálatos nőkre, és úgy érzem, Rick elvette tőlem annak lehetőségét, hogy magam is olyan legyek, mint ők. Szerettem volna olyan lenni, de a felvétel miatt mindig le fognak engem nézni

– magyarázta Paris, majd így folytatta:

Azt kívánom, bár soha ne ismertem volna meg Ricket! Igazából ez az egyike életem legnagyobb megbánásainak. Bár soha ne ismerkedtünk volna meg! Annak idején hónapokig el sem tudtam hagyni az otthonomat. Depressziós voltam, megalázva éreztem magam. Nem akartam, hogy lássanak. Mindig szükségem volt egy pasira. Úgy éreztem, együtt kell lennem valakivel.

Az emberek szeretnek baromságokról pletykálni. Hozzászoktam az évek során. Azt viszont imádom, hogy hamar megváltozik az emberek rólam alkotott véleménye, amint megismerkednek velem személyesen. Nem olyan vagyok, mint amilyennek gondolnak engem. Szeretném, ha az emberek tudnák, hogy felnőttem. Felelősségteljes üzletasszony vagyok. Keményen dolgozok. Két lábbal a földön állok

– tette még hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek