Starity

Skeet Ulrich megerősítette, hogy Lili Reinhart és Cole Sprouse egy párt alkot

2017. augusztus 21. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két fiatal a Riverdale című sorozat forgatásán talált egymásra, kapcsolatukat azonban igyekszenek óvni a nyilvánosságtól.

hirdetés
Skeet Ulrich megerősítette, hogy Lili Reinhart és Cole Sprouse egy párt alkot
Fotó: The CW

Egy hónappal ezelőtt derült fény arra, hogy akárcsak a sorozatban játszott karaktereik, Betty és Jughead, úgy Lili Reinhart és Cole Sprouse a magánéletben is egymásba szeretett. Kapcsolatuk hírét ugyan egyelőre se meg nem erősítették, se meg nem cáfolták, ám többen úgy számoltak be, hogy látták őket ölelkezni és csókolózni a San Diego-i Comic-Conon.

Az ET nemrég elcsípte Skeet Ulrichot, aki Jughead édesapját, FP-t alakítja a sorozatban és a stáb, de legfőképp a Lili és Cole közti kapcsolatról faggatta őt.

Fotó: The CW

Nos, azt tudom, hogy ők ketten sok időt töltenek együtt, mert folyton közösen dolgoznak, de ez nem meglepő számomra. Csodás a köztük lévő kémia, ők is ott voltak a házunkban a többi riverdale-essel együtt és mindig nagyon élvezik a másik társaságát, szóval én a legjobbakat kívánom nekik

– mondta Skeet, majd amikor kerek-perec rákérdeztek, hogy együtt vannak-e, így válaszolt:

Úgy tűnik. Úgy tűnik, igen. Amikor hallod őket beszélgetni, olyan, mintha már vagy húsz éve legjobb barátok lennének, és ez szerintem jó jel [a kapcsolatuk jövőjére nézve].

Árulkodó kézmozdulatok...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek