Starity

Ez az egy dolog mindig ott rejtőzik Shay Mitchell táskájában

2017. augusztus 22. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárja az utóbbi hónapokban rengeteget utazott, és most elárulta, mit visz magával, ha útra kel.

hirdetés

Az Us Weekly készített interjút nemrég Shay Mitchellel, aki boldogan mesélt arról, hogyan alakul az élete most, hogy a Pretty Little Liars immár hivatalosan is véget ért.

Izgalmas az ismeretlen. Nagyon élvezem. Istenkém! Megtehetem, hogy felébredés után megkérdezzem magamtól, Mit is akarok ma csinálni?. És olyan sok fantasztikus dolog van... most végre van időm ezeket megtenni

– nyilatkozta a színésznő, akinek elszőámú hobbija az utazás lett. A beszélgetés során részletesen elmagyarázta, hány táskával utazik és hogy amint a gépbe beszáll, első dolga egy antibakteriális fertőtlenítő kendővel áttörölgetni az ülőhelyét, emellett utazása során szívesen hallgat zenét (jelenleg Rihanna Wild Thoughts-ja a kevence) és olvasni is nagyon szeret (most a The Glass House-t olvassa). És mi az, ami nélkül nem tesz egy lépést sem, ha utazik? Zokni!

Mindig van nálam egy pár zokni. Nincs is rosszabb annál, amikor majd' megfagysz a repülőn és egy szál szandál van rajtad. Csak kihúzom otthon a fiókomat, és az első kezembe akadó párt gondosan beteszem a kézitáskámba, biztos, ami biztos alapon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

utazás táska zokni
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek