Starity

Chrissy Teigen alkoholproblémákkal küzd

2017. augusztus 22. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 31 éves szupermodell az amerikai Cosmopolitannak mesélt arról, hogy komoly gondja van az alkohollal.

hirdetés

Bár köztudott, hogy a legnépszerűbb modellek többségének remek humora van, közülük is kiemelkedik Chrissy Teigen, aki minden alkalmat megragad egy kis mókázásra. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy ebben az alkoholnak is nagy szerepe van Chrissy esetében, ugyanis a modell bevallotta, hogy gyakran önt a garatra, ám igyekszik leszámolni addikciójával.

Korábban ott ültem a hajban / sminkben egy pohár borral a kezemben. Aztán ittam egyet a díjátadó előtt is és alatta is jó sokat. Nagyon rosszul éreztem magam amiatt, hogy egy seggfejet csinálok magamból azok előtt az emberek előtt, akiket nagyon tisztelek. És ez az érzés... semmi sem fogható ehhez. Az ember rettenetesen érzi magát. Nem jó se rám, se Johnra [John Legend, Chrissy férje], se senkire nézve

– magyarázta Chrissy, és hozzátette: egyszerűen képtelen megállni egy pohár italnál. Nemrég aztán egy Balin tett nyaralás során úgy döntött, nem italozik, és azóta sokkal jobban érzi magát.

Csodálatos érzéssel keltem fel. A bőröm gyönyörű volt. Nagyon boldog voltam. Korábban azt gondoltam, hülyeség teljesen józannak lenni, de most már értem, hogy nem az. Nem szeretnék az az ember lenni... Össze kell szednem magam!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek