Starity

Reese Witherspoon tinédzser lánya két lábbal áll a földön

2017. augusztus 22. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Híres szüleinek hála Avának soha nem kellene dolgoznia, ha nem akarna, ám ő igenis minden pennyért megküzd.

hirdetés

Reese Witherspoon és Ryan Phillippe lányaként Ava Phillippe még nyugodtan élvezhetné az otthon élő tinédzserek gondtalan életét, hiszen szüleinek hála nincsenek anyagi gondjai, ám a szőke szépség ennek ellenére is úgy döntött, belekóstol abba, milyen is a való élet. Avát a hétvége folyamán egy Los Angeles-i pizzázóban kapták lencsevégre, ahol pincérnőként az asztalukhoz kísérte a vendégeket és felvette rendelésüket.

Fotók: Backgrid

A lány egyébként rövidesen megkezdi felsőfokú tanulmányait, azt azonban egyelőre még nem tudni, melyik felsőoktatási intézményben fog diplomát szerezni. Szerettei szerint igazán földhözragadt típus és ügyet sem vet arra, milyen könnyű dolga lenne Hollywoodban ismertségének és édesanyjáéhoz hasonló szépségének köszönhetően, amennyiben úgy döntene, a filmiparban próbál szerencsét.

Ava földhözragadt típus. Bár még a dadájuk is Lexust vezet, Ava ilyen szempontból inkább igénytelen. Nem szeretné, ha csak Reese lányaként tekintenének rá, saját identitásra vágyik

– nyilatkozta korábban egy informátor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek