Starity

Cole Sprouse eredetileg Archie-t alakította volna a Riverdale-ben

2017. augusztus 22. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A készítők jelenleg is dolgoznak a The CW sikersorozatának második évadán, ami októberben debütál majd.

hirdetés

Cole Sprouse gyerekszínészként kezdte a karrierjét, így kollégái többségéhez előnnyel indult, amikor elkezdték a Riverdale forgatását, hiszen az ő neve már nem volt ismeretlen a célközönség számára. Ha lehet, a színész még a már meglévőnél is nagyobb népszerűségre tett szert Jughead Jones szerepével, ám azt talán nem mindenki tudja, hogy eredetileg Archie Andrews szerepét szánták neki.

Cole annak idején egy brooklyni régészeti laborban szorgoskodott, amikor az ügynöke felhívta a Riverdale-lel kapcsolatban, majd postán megkapta a történet forgatókönyvét is.

Először rögtön elutasítottam a szerepet

– nyilatkozta a WWD-nek a színész, aki az Archie-képregények népszerűsége miatt végül úgy döntött, mégis ad a dolognak egy esélyt, ám a főszereplő helyett Jughead karaktere vette le a lábáról.

Jughead sokkal inkább kívülálló. Nagyon egyedi perspektívából szemléli a dolgokat, mert tisztán látja a várost, a barátságot, a barátságokat, amelyek objektívebb szempontok alapján alakulnak. Le- és kihallgatja az embereket, ő a srác a kamerával, aki szaglászik, nyomoz, ugyanakkor eltaszítja magától a városban élő emberek többségét a saját félelme miatt, hogy sebezhetővé válik és hogy képtelen megbirkózni az emberekkel.

Egy másik interjúban ezzel szemben bevallotta, hogy Jughead szerepének eljátszása kihívás elé állította, ezért is vállalta azt el.

Jughead nagyban különbözik Codytól, akit korábban alakítottam, de mindenki mástól is, akit gyerekszínészként lehetőségem volt megformálni. Szerettem volna látni, hogy menni fog-e az ő életre keltése, így kihívás elé állítottam magamat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek