Starity

Néhány évvel ezelőtt nehéz időszakon ment keresztül Katherine McNamara

2017. augusztus 22. 18:06   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Shadowhunters színésznője egy interjú keretében mesélt a néhány évvel ezelőtt megélt nehéz időszakáról.

hirdetés
Néhány évvel ezelőtt nehéz időszakon ment keresztül Katherine McNamara
Fotó: Kai Z. Feng/RAW Magazin

Katherine-t egy igazán mosolygós lánynak ismerheti mindenki, azonban ez nem mindig volt így. A színésznőt a RAW magazin interjúja során kérdezték meg volt-e olyan időszak az életében, amikor egy sötét helyre került, és hogy hogyan került ki belőle. 

Néhány évvel ezelőtt volt egy időszak - általában nagyon boldog ember vagyok - de valami történt az életemben, ami miatt a bizalmam nagy része megtört, de abban az időben nem vettem észre. Introvertált lettem és néhány évvel később sok nagyon jó barátot szereztem. Egy kicsit felnőttem, és még biztosabb lettem abban, hogy ki vagyok. Aztán hirtelen visszanéztem és azt mondtam: "Nem voltam önmagam az utolsó pár évben, de most már a másik oldalon vagyok. Minden arról szól, hogy döntéseket hozunk. Azokat a dolgokat választod, amik jók, pozitívak, boldogak, előnyösek, és ha úgy döntesz jó napod lesz, és meglesznek ezek a dolgok, meg tudod csinálni. Lehetséges. 

Arra a kérdésre pedig, hogy ha válaszhatna egy dolgot, aminek kapcsán emlékezzenek rá az emberek, mi lenne az, így válaszolt:

Hagyj egy pozitív nyomot a világban. Legyen ez a munka, amit a Girl Uppal csinálok, vagy bárki, akivel a jövőben együtt fogok dolgozni. Legyenek az emberek, akikkel találkozok, a barátaim és a családom, vagy a történet, amit a karaktereimen keresztül közlök, amit kreálok a filmekkel, színházi előadásokkal és televíziós műsorokkal. Remélhetőleg ezek arra késztetik az embereket, hogy gondoljanak magukra, az emberiségre, és különösen másokra. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek