Starity

A rajongók össze akarták ugrasztani Dove Cameront és Ryan McCartant

2017. augusztus 23. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori szerelmesek idestova tíz hónapja szakítottak, rajongótáboruk pedig ezzel együtt két részre szakadt.

hirdetés

Nem túlzás azt állítani, hogy Dove Cameron és Ryan McCartan igazi álompárnak tűnt a rajongók szemében, ám alaposan megleptek mindenkit, amikor tavaly októberben bejelentették, hogy eljegyzésüket felbontották és külön utakon folytatják a továbbiakban. Később az Utódok sztárja úgy fogalmazott egy ízben az Instagramon, hogy exe szörnyen bánt vele, ám az a mai napig nem került nyilvánosságra, hogy ők ketten végül miért is tettek pontot kapcsolatuk végére.

Mint említettük, szakításuk nyomán rajongóik két táborra oszlottak: egyik részük Dove, másik részük Ryan mellé állt, és ez mostanáig is így van, ráadásul nemrég kis híján össze is ugrasztották a két fiatalt.Történt ugyanis, hogy augusztus 21-én, a napfogyatkozás élő közvetítése alatt közös dalukat, a Glowing in the Darkot használták háttérzeneként, ami természetesen a fanatikusoknak és maguknak az előadóknak is feltűnt.

Sosem hittem volna, hogy egy dalomat egyszer fel fogják használni aláfestő zeneként egy természeti jelenséghez

– írta a Twitteren Dove, Ryan pedig így fogalmazott ugyanott:

Nagyon hálás vagyok, amiért az ABC a mi dalunkat választotta így tisztelegve egy ilyen jelentősségteljes esemény előtt.

Fotók: Twitter (screenshots)

A rajongóknak rögtön feltűnt, hogy míg Dove a sajátjaként referált a dalra, addig Ryan úgy emlegette azt, mint közös munkájuk gyümölcsét. Egyes felhasználók kifejezésre juttatták, mennyire büszkék Ryanre, amiért nem sajátította ki a Glowing in the Darkot, és emlékeztették Dove-ot, hogy a dal érdeme nemcsak az övé. Mások ezzel szemben nekiestek Ryannek, amiért közösnek mert nevezni a dalt, amire ő így reagált:

Lol tettethetitek, mintha nem léteznék, de nekem ettől függetlenül így is fizetnek [a dalért].

Fotó: Twitter (screenshot)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek