Starity

Horrorfilmben kapott szerepet Janel Parrish

2017. augusztus 23. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liarsben játszott kulcsszerepe által ismertté vált színésznő egyre kapósabb Hollywoodban.

hirdetés

Janel Parrish igazán sokat köszönhet Monának, hiszen a karakternek hála jobbnál jobb szerepekkel bombázzák most, hogy a Pretty Little Liars véget ért és elérhető lett más produkciók számára is. Az már köztudott, hogy Janel mellékszerepet játszik Jenny Han A fiúknak, akiket valaha szerettem című könyvének adaptációjában, most pedig újabb alkotást csaphat a repertoárjához a Hell is Where the Home Is horrorfilm képében.

A fent említett horror középpontjában két olyan pár áll, akiknek kapcsolata már-már működésképtelen, ám elutaznak egy sivatagi álomvakációra, nem is számítva arra, hogy ott egy csapat ismeretlen terrorizálni fogja őket... (Helló, „A” 2.0!)

A filmet jelenleg is forgatják Malibuban, amiről Janel rendszeresen beszámol az Instagramon, bejegyzései alapján pedig arra számítunk, hogy egy igazán izgalmas és vérengző alkotásnak lehetünk majd szemtanúi. A népszerű sorozatsztár mellett egyébként Angela Trimbur, Jonathan Howard, Fairuza Balk és Zach Avery is szerepet kapott a horrorban.

via Just Jared Jr.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek