Starity

Végre megtudhatjuk, mitől kattant be! Eredettörténet készül Jokerről

2017. augusztus 23. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Warner Bros. újabb nagy fába készül vágni a fejszéjét, ugyanis különálló filmet tervez készíteni Jokerről.

hirdetés
Végre megtudhatjuk, mitől kattant be! Eredettörténet készül Jokerről
Fotó: Warner Bros. Pictures

Végre megtörtént a nagy bejelentés, amire a Joker-rajongók egy része biztosan várt már: eredettörténet készül a karakterről, ami azt jelenti, hogy megismerkedhetünk kedvencünk háttértörténetével és azzal, miért lett olyan, amilyen. A fanatikusok másik része minden bizonnyal izgalmát félretéve tart is a leendő produkciótól, hiszen amilyen sokat ki lehet hozni Joker történetéből, annyira el is lehet baltázni azt, bár remélhetőleg ez esetben inkább előbbiről lesz szó.

A készülő projektről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy annak rendezői székébe a Másnaposok-filmek megálmodója, Todd Phillips ül Scott Silver társaságában, a méltán híres Martin Scorsese pedig producerként felügyeli majd a munkálatokat – e nagy nevekkel az élen pedig minden bizonnyal egy igényes alkotás készül majd.

Rossz hír – vagy jó hír, döntsön mindenki belátása szerint –, hogy Jared Letótól elveszik a szerepet, ugyanis a készítők egy tőle fiatalabb színésszel kívánják életre kelteni a történetet, ami az 1980-as években játszódik majd.

via The Hollywood Reporter, Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek