Starity

Életműdíjjal jutalmazzák Morgan Freemant

2017. augusztus 23. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Screen Actors Guild Awards szervezői a jövő janárban megrendezésre kerülő ceremónián a 80 éves színésznek adják az életműdíjat.

hirdetés

Néhány hónapon belül óriási megtiszteltetésben részesül Morgan Freeman, ugyanis ő kapja a január 21-én megrendezésre kerülő 24. SAG-díjátadó gálán az életműdíjat, melyet kiemelkedő színészi és humanitárius munkásságával érdemelt ki.

Izgatottan jelentem be, hogy Morgan Freeman veheti át az idei év SAG-életműdíját. Egyes színészek azzal töltik az egész karrierjüket, hogy a tökéletes szerepre várnak. Morgan megmutatta nekünk, hogy az igazi tökéletesség abban rejlik, amit az előadó a szerepbe ad. Képes a megújulásra, nem ismer félelmet és kötetlen az elvárásoktól. Legyen szó sofőrről, elítélt gyilkosról, boxedzőről, striciről vagy elnökről, Morgan minden karakter lényét megragadta, lecsupaszította lelküket és megmutatta az amögött rejlő emberséget. Hatalmas kiváltság volt ezt a zsenit munka közben látni

– nyilatkozta Gabrielle Carteris, a SAG-AFTRA elnöke.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek