Starity

Camila Cabello dalt írt Austin Mahone-ról

2017. augusztus 25. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevesebb, mint egy hónap van hátra az énekesnő első szólólemezének megjelenésééig.

hirdetés

Camila Cabello szeptember 22-én dobja piacra első önálló lemezét, The Hurting. The Healing. The Loving. címmel azóta, hogy tavaly decemberben hivatalosan is kilépett a Fifth Harmonyból. Azt már eddig is tudtuk, hogy lemezén fontos szerepet játszik a szakítás, nemrég pedig úgy nyilatkozott a téma kapcsán, hogy véleménye szerint rosszabb megszakítani a kapcsolatot egy baráttal, mint olyasvalakivel, akit a szerelmünknek tartottunk.

Bár az énekesnő igyekszik a nyilvánosságtól távol élni magánéletét, nem titok, hogy 2014-ben gyengéd szálak fűzték Austin Mahone-hoz, akiről most volt alkalma egy dalt is írni, ez pedig a Seventeen szerint az I'll Never Be the Same című szerzemény, ami ugyancsak helyet kapott első szólólemezén.

Fotók: Instagram

A latin zene minden lehetséges módon inspirál engem. Még az I’ll Never Be the Same-ben is visszaköszön, mely dal egy olyan srácról szól, akivel három hónapig, sőt nem is, csak kettőig randiztam

– nyilatkozta a Flauntnak az énekesnő.

Ugyan Camila egyelőre nem mondta ki, hogy a dal Austinról szól, ám minden bizonnyal ő ihlette a dalt, hiszen az énekesnőnek régóta nem volt senki az életében. A kollégájához fűződő viszonyáról szóló pletykákat 2014 novemberében erősítette meg, kevesebb, mint két hónap múlva azonban kimondták a szakítást. Később Austin Becky G-vel kezdett találkozgatni, akkor pedig már úgy fogalmazott, hogy a Camilához fűződő kapcsolata nem volt valós, amire az érintett úgy reagált a Twitteren, hogy

Basszus... jó tudni.

Fotó: Twitter (screenshot)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek