Starity

Volt pocak, nincs pocak! Ilyen szuper formában van Nikki Reed a szülés után

2017. augusztus 25. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves kismama az Instagramon osztott meg magáról egy friss fényképet.

hirdetés

Fotó: Fit Pregnancy

Ian Somerhalder felesége, Nikki Reed alig pár hete adott életet első közös gyermeküknek, máris visszanyerte szülés előtti alakját. A színésznő az Instagramon tett közzé egy fotót magáról és bátyjáról, Nathanről, akivel éppen egy jógapozíciót gyakoroltak. A képen Nikki egy fekete topot és ahhoz színben passzoló sortot visel, melyek látni engedik, hogy pocakjának immár hűlt helye van.

Hé, tesó, tartsd távol magad a méhemtől! Totál normális ilyet mondani a fivérednek a szülés utáni időszakban

– viccelődött Nikki, majd így folytatta:

A képet anyukánk készítette rólunk. Még mindig úgy gondolja, szuperklassz, amit csinálunk. Köszi, anyu! Ennek a gyakorlatsornak köszönhetően nagyon vagánynak érzem magam, de ha jártasak vagytok az acro-jógában, akkor láthatjátok, hogy ez mindössze egy alapvető nyújtás. Nem csinálhatok még túl sok mindent, de a várakozás és felépülés alatt is igyekszem olyan dolgkat csinálni a testvéremmel, amik által szupernőnek érzem magam. Köszönöm ezt a csodás délutánt, Boog, alig várom, hogy ismét csinálhassak komolyabb gyakorlatokat veled.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek