Starity

Menyasszonya csalja Robert Pattinsont?

2017. augusztus 25. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, az Alkonyat-saga sztárja megint jól beleválasztott, ugyanis menyasszonyát nemrég egy férfi modellel látták enyelegni.

hirdetés

Nagyon úgy áll a helyzet, hogy Robert Pattinsonnak nincs szerencséje a szerelemben, hiszen a tengerentúlon az a hír járja, hogy Kristen Stewart után jelenlegi párja, FKA Twigs is csalja őt. A színész 2015 tavaszán, mindössze néhány hónapnyi randizás után kérte meg az énekesnő kezét, egy évvel később azonban lefújták a küszöbön álló lagzit. Végül kibékültek ugyan, ám hetek óta suttogják, hogy azóta sincs minden rendben közöttük.

Robot nemrég Katy Perry társaságában kapták lencsevégre, aki köztudottan mindig mellette van, amikor rosszul áll a szénája szerelmi szempontból. A pár szakításának (vagy legalábbis elhidegülésének) hírét erősíti az a tény is, hogy a napokban Brieuc Breitenstein francia modell-lel látták FKA-t Ibizán, a róluk készült képek pedig arról árulkodnak, hogy igen bensőséges a viszonyuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek