Starity

Teen Wolf: Jackson és Ethan egy párként térnek vissza

2017. augusztus 26. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az MTV sikersorozatának egyik legizgalmasabb epizódja szeptember 10-én kerül képernyőre.

hirdetés
Teen Wolf: Jackson és Ethan egy párként térnek vissza
Fotó: MTV

A Teen Wolf kreátora, Jeff Davis az Entertainment Weeklynek árulta el, hogy szeptember 10-én kerül sugárzásra az a rész, melyben Jackson (Colton Haynes) és Ethan (Charlie Carver) úgy tűnnek fel, mint egy pár. Míg előbbi karakter korábban olyan lányoknak udvarolt a sorozatban, mint Lydia (Holland Roden) és Alison (Crystal Reed), addig utóbbi nyíltan meleg volt mindvégig.

Úgy gondoltam, hogy ha Jackson visszatér, azt úgy teszi, hogy már egy sráccal él kapcsolatban. Mindegy, hogy ez azt jelentheti, hogy biszexuális vagy meleg, így tér vissza. Elment Londonba [a második évad után] és megtalálta önmagát. Ők ketten nagyon édesek együtt

– nyilatkozta Colton karaktere kapcsán Jeff.

Érdekesség, hogy a magánéletben mind a két színész meleg: Carver 2016 januárjában, Haynes pedig 2016 májusában vállalta fel, hogy a saját neméhez vonzódik. Elmondásuk szerint azért titkolták identitásukat, mert féltek attól, hogy ha ez a titok kiderül róluk, azzal leírják őket a szakmában és nem kapnak több megkeresést, de szerencsére vallomásuk ellenére is ugyanolyan népszerűek, mint azelőtt voltak, és egyébként jó viszonyt ápolnak egymással. Charlie féltve őrzi magánéletét, így arról nem sokat lehet tudni, Colton ezzel szemben köztudottan boldog párkapcsolatban él és rövidesen meg kíván házasodni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek