Starity

Egészséges ikreket szült az agyhalott nő

2017. augusztus 27. 12:12   |   Szerző: Laureen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ritka, amikor egy súlyos beteg kismama egészségesen hordja ki és szüli meg gyermekét. E történetben egy fiatal édesanya váratlan betegségéről és ikreinek csodálatos világrajöveteléről olvashattok.

hirdetés

A 21 éves Frankielen da Silva Zampoli Padilha tavaly októberben éppen kilenc hetes várandós volt ikreivel, amikor hirtelen rosszul lett: reszketett, hányt, erős nyaki és fejfájásra panaszkodott. Férje, Muriel azonnal kórházba vitte feleségét, aki a kocsiban azt mondta: 

Szeretném, ha felkészülnél arra, hogy én ott maradok... nem jövök haza...

Ezek voltak a fiatal nő utolsó szavai, majd eszméletét vesztette.

A kórházban az orvosok megállapították hogy Frankielen súlyos stroke-ot kapott és nincs sok esély arra, hogy magához térjen a kómából, mivel agyműködése teljesen felmondta a szolgálatot. Azonban lélegeztetőgépre kapcsolták, mivel férje szerette volna, hogy amíg csak lehet, az ikrek édesanyjuk méhében fejlődjenek tovább.

Az ikrek, Asaph és Ana Vitoria – mindketten egészségesen születtek

A kicsiket ultrahanggal vizsgálták minden nap, és idén februárban ugyan koraszülöttként, de egészségesen, császármetszéssel világra jött Ana Vitoria és Asaph, 1400 és 1300 grammal. A párnak egyébként van már egy kétéves kislánya is, Isa Beatriz. 

Muriel és Frankielen - boldogan várták a babákat, ám a fiatal nő élete tragikus véget ért.

Ezután Frankielen-t lekapcsolták az őt életben tartó gépekről. A 21 évesen eltávozott anyuka édesapja azt nyilatkozta: minden fájdalma ellenére büszkeséget érez, hogy egészséges unokái születtek. 

Muriel, a nő férje így nyilatkozott a Daily Mailnek: 

Azt mondták, három napig maradhatnak csak életben a kisbabák a feleségem testében, és ahogy szívük leáll, Frankielent eltemethetem.

Szerencsére csodák még vannak, így jöhettek világra egészségesen az ikrek.

via DailyMail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek