Starity

Teljesen lehúzza rajongóit Taylor Swift

2017. augusztus 27. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteget kell perkálnod, ha jó helyet akarsz kapni Taylor Swift következő koncertsorozatán.

hirdetés

A Verified Fans Taylor Swiftnél mást jelent, mint Harry Stylesnál. Az énekesnő Harryhez hasonlóan összeállt a Ticketmasterrel, hogy a legelszántabb fanek kaphassák meg a legjobb jegyeket, azonban eltérve az exétől, nála a pénz dominál a mércében.

Míg Styles és a legtöbb énekes azon dolgkozik, hogy a koncertjegyek ára csökkenjen, addig Swift rendesen rádobott a keretre, teljesen kiakasztva követőit (közel 20 ezret el is vesztett a Twitteren alig egy nap alatt).

UMG

Mi is a Verified Fan program?

Swift összeáll a Ticketmaster Verified Fan programjával, ami arra szolgál, hogy kiszűrjék a csalókat, akik a vásárlás után jó drágán akarnák tovább értékesíteni a jegyeket. A cél az, hogy a limitált számban kapható koncertjegyek egy-egy nagyobb előadónál (avagy nincs annyi hely, mint amennyi fan) biztosan rajongói kézbe kerüljenek, így első vásárlás után, az előadó és annak cége által megszabott áron juthasson hozzá, és ne kelljen külső oldalakon csillagászati árban vásárolnia.

Így első ránézésre, ez fantasztikus ötletnek tűnt Taylor rajongói számára, hiszen egyértelműen egy olyan előadóról beszélünk, aki stadiumokat tölt be és percek alatt elkapkodják a helyeket.

Percek alatt tudsz regisztrálni a Ticketmaster honlapján e-mail címed és városod megadásával, majd, ha átmentél a szűrésen, kapsz egy kódot, amit a vásárlás során be kell írnod: csak ezáltal keres számodra jegyet. Ez sem garantálja azonban, hogy tudsz vásárolni, hiszen bizonyos show-k percek alatt elfogynak.

Minél több pénzed van, annál nagyobb esélyed van jegyekre

Taylor csavarja

Az énekesnő esetében alapból csak akkor kerülhetsz be a kód-esélyesek közé, ha előrendelted Swift legújabb lemezét, és vásároltál valamit az új termékei közül. Ha első sorra pályázol, legalább TIZENHÁROM lemezt kell rendelned, amikhez hozzájön még a hivatalos Reputation ereklye, amik 60-75 dollár között mozognak (~15-20 ezer forint). Ugyanis, minél több mindent veszel meg, és minél több lemezt rendelsz meg, annál előrébb lök a sorban, és annál jobb helyet sorsol ki számodra a Ticketmaster oldala.

A legrosszabb azonban, hogy hiába vettél 13 példányt a lemezből (egy darab ára körülbelül 3500 forint körül mozog), viseled a kígyós pulcsidat és gyűrűdet, még ez sem garantálja, hogy egyáltalán kapsz kódot, vagy, ha kaptál, akkor tudsz venni jegyet.

Akik a koncertre szeretnének menni, azoknak reméljük, a családtagjai szeretik Swiftet, hiszen idén karácsonyra mindenki Reputation CD-t kap!

via strifethemagazine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek