Starity

Exe elítéli Mel B-t

2017. augusztus 27. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Spice Girls énekesnője minden tekintetben mélypontra került, most pedig még volt férje is „belerúgott” egyet.

hirdetés

Áprilisban számoltunk be róla, hogy mivel férje, Stephen Belafonte a dadájukkal csalta Mel B-t, az énekesnő úgy döntött, elválik. Sajnos a jogi procedúra igen hosszúra nyúlik a felek kibékíthetetlensége miatt, Melnek pedig olyan rosszul áll a szénája, hogy csak a barátai segítségében bízhat, ha nem akar hajléktalanná válni.

A szegény embert azonban az ág is húzza, ez pedig különösen igaz Mel esetére, ugyanis most első férje, Jimmy Gulzar is beszólt neki, szavaiból pedig kiérződött, mennyire elítéli őt életmódjáért és azért, hogy soha nem magában, hanem mindig másokban keresi a hibát.

Mel tényleg azt hiszi, hogy mindig ezek a férfiak a hibásak és ő nem? Mégiscsak egy olyan nőről beszélünk, aki három gyereket szült három apának... Anno engem tartottak a rosszfiúnak, az aranyásó Jimmynek, aki nem képes boldoggá tenni őt. Iszonyú, milyen hatalma van a hírnévnek. Mi jó van a pénzben, ha az ember közben lelkileg haldoklik?

– nyilatkozta a férfi, aki 1998 és 2000 között volt Mel férje.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek