Starity

Ashley Tisdale Taylor Swiftet „kóstolgatja”?

2017. augusztus 27. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A High School Musical sztárja a Twitteren tett közzé egy igen beszédes bejegyzést.

hirdetés

Taylor Swift hosszú idő után pénteken jelentetett meg új kislemezt a Look What You Made Me Do képében, ami minden valószínűség szerint a visszavágás egy fajtája a részéről Kim Kardashiannak és Kanye Westnek, akik nagyon kellemetlen helyzetbe hozták tavaly, amikor leleplezték, hogy hazudott a nyilvánosság előtt. A dolog Ashley Tisdale figyelmét sem kerülte el, és a Twitteren szólalt fel az ügyben.

A zenének össze kellene hoznia bennünket. Egységgé kellene kovácsolnia. Amikor a művészeink egymást támadják az ellentmondás kedvéért, akkor a művészet csorbát szenved. Mikor próbálunk felhagyni a másik lehúzásával és karoljuk fel egymást, amikor egy olyan világban élünk, ami pontosan ezt csinálja?

– csiripelte Ashley, majd a miheztartás végett leszögezte, hogy nem konkrétan egy személynek szól az üzenete, ugyanakkor soraiból érezhető, hogy ki és mivel hozta ki a sodrából.

Fotó: Twitter (screenshots)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek