Starity

Jared Leto megható beszédet mondott Chester Bennington és Chris Cornell emlékére

2017. augusztus 28. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnap este megrendezésre került Video Music Awardson szólalt fel kollégái előtti tisztelgése jeleként a Thirty Seconds To Mars frontembere.

hirdetés

1976-ban, az Arizona állambeli Phoenixben világra jött egy gyermek. Értékes volt, életteli és eltökélt. Felnőve a zenetörténelem egyik legnagyobb rockzenekarának énekese lett. Úgy hívták, hogy Chester Bennington

– kezdte beszédében Jared Leto.

Az MTV kért fel engem, hogy jöjjek el és szóljak pár szót Chesterről és a néhai, ám nagyszerű Chris Cornellről. Két olyan előadóról, akikkel igazi megtiszteltetés volt együtt turnéznom. Ők ketten nagyon közel álltak egymáshoz. Chester még a Hallelujah-t is elénekelte Chris temetésén. Azt mondta Chrisről, hogy A hangodban egyszerre jelen volt az élvezet, a fájdalom, a harag, a megbocsátás, a szeretet, a szívfájdalom., és pár hétre rá ő is eltávozott. Chester a barátom volt, ahogy sok mindenkié. Az élete tanújának lenni megtanított nekem néhány dolgot, különösen a könyörtelen munkát, a célkitűzéseket illetően, és hogy az ember legyen kedves és törődő, miközben ezt csinálja. Amikor róla beszélek, magam előtt látom az arcát, ahogy mindig mosolygott. A szívére gondolok, amit a testén kívül hordott. Az jut eszembe, milyen kedves volt hozzám... és felidéződik bennem a hangja. A hol vad, hol finom hangja, ami mindig itt él majd.

Fotó: Facebook / Chris Cornell

Ha van köztetek valaki, aki most ezt nézi és úgy érzi, nincs remény, hallgasson rám egy kicsit! Nem vagy egyedül! Mindig van előrelépési lehetőség. Érd el, oszd meg a gondolataidat, ne add fel, én pedig megígérem, hogy az élet legnagyobb áttörései a legsötétebb napokon túl vannak!

– mondta a zenész, majd színpadra szólította a Linkin Park tagjait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek