Starity

VMA 2017: P!nk inspiráló beszéddel fogadta el az Életmű-díjat

2017. augusztus 28. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

P!nk vehette át idén az MTV Video Music Awards Michael Jackson Életmű-díját.

hirdetés
VMA 2017: P!nk inspiráló beszéddel fogadta el az Életmű-díjat
Fotó: VMA / Instagram

Már közel egy hónapja tudni lehet, hogy P!nk kapta idén az MTV-től az Életmű-díjat, így nemcsak egy szobrot vitt haza, hanem legnagyobb slágereiből előadott egy egyveleget is.

A színpadra Ellen DeGeneres televíziós személyiség konferálta fel az este végéhez érve, és adta át neki az arany Moonmant.

Tudom, hogy nincs sok időm, de szeretnék megosztani egy rövid történetet. Nem olyan rég, suliba vittem a lányomat, mikor azt kérdezte a semmiből: »Anyu, én vagyok a világ legcsúnyább kislánya?« Mire azt feleltem: »Huh??« Így folytatta: »Igen, úgy nézek ki, mint egy fiú hosszú hajjal«. Az agyamban az forgott le, hogy »még csak hat éves vagy, honnan jön ez, ki mondta ezt, seggbe rúghatok-e egy hat évest?« Nem mondtam végül semmit, hazamentünk, és csináltam neki egy PowerPoint előadást, amelyben olyan előadókat mutattam be, akiket valószínűleg életük minden napjan cikiztek, mégis folytatták, hűek maradtak magukhoz. Ilyen volt, Michael Jackson, Freddie Mercury, Prince (...) Annyi legenda van, a szeme már nem is bírta követni.

Aztán tudni akartam, miért érez így, »miért mondod, hogy fiúnak nézel ki? Akkor szerinted én, hogy nézek ki?« »Szerintem te gyönyörű vagy, Anyu« »Nos, köszi, de amikor az emberek gúnyolnak, nekem is ilyesmiket mondanak.« Túl sok véleményem van, túl fiús a megjelenésem, túl izmos a testem, stb. Szóval így folytattam: »Szerinted ezért megnövesztem a hajam?» »Nem, anyu« »Szerinted ezért megváltoztatom a testem?« »Nem, anyu«. »Szerinted ezért megváltoztatom a megjelenésemet a világ felé?« »Nem anyu...« »Szerinted így is arénákat töltök be világszerte?« »Igen, anyu.«

Mi nem változunk. Mi segítünk más embereknek megmutatni, hogy mindenki szép a maga módján és nem csak a standard létezik

– mondta.

A teljes beszédet megtekinthetitek alább:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek