Starity

Barátai azt állítják, Whitney Houston romantikus kapcsolatban élt az asszisztensével

2017. augusztus 29. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2012-ben elhunyt énekensőhöz közel álló barátok szerint Whitney a nőket sem vetette meg.

hirdetés
Barátai azt állítják, Whitney Houston romantikus kapcsolatban élt az asszisztensével

A Showtime Whitney: Can I Be Me címmel készített dokumentumfilmet Whitney Houstonról, melyben szó esik arról, miszerint a barátai állítása szerint az énekesnőt romantikus szálak fűzték asszisztenséhez, Robyn Crawfordhoz, aki mintegy húsz éven át volt a jobb keze.

A felvételeken elhangzik az is, miszerint az énekesnő még ma is élhetne, ha nem titkolta volna biszexualitását, emellett pedig bepillantást kapunk a képkockákon Whitney és lánya, Bobbi Kristina Brown kapcsolatába is.

Nem hiszem, hogy Whitney homoszexuális volt, sokkal inkább biszexuális volt. Robyn a biztos menedéket jelentette számára... ahol biztonságra és vigaszra találhatott

– nyilatkozta Ellin Lavar, Whitney öltöztetője.

Ami Robynt illeti, a nő az ezredfordulón mondott fel Whitney-nek (az énekesnő anyja, Cissy Houston nyomására), azóta pedig maga is családot alapított. Whitney holttestére 2012 februárjában, Beverly Hills-i hotelszobájában találtak rá – halálát minden bizonnyal kokain kiváltotta szívroham okozta.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek