Starity

44 éves kora előtt nem akar családot alapítani Nicole Scherzinger

2017. augusztus 29. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 39 éves énekesnő még adott magának öt évet karrierépítésre a babázásig.

hirdetés

Nicole Scherzinger hosszú éveken át élt se veled, se nélküled kapcsolatban a Forma–1-es pilótával, Lewis Hamiltonnal, jelenleg pedig Grigor Dimitrov teniszezővel randevúzik. Tévednek azonban, akik azt hiszik, hogy a boldog párkapcsolattal megelégszik a barna hajú szépség, mert bár ketyeg ugyan az a bizonyos biológiai óra, de saját bevallása szerint nem szeretne lemaradni a babázásról, ugyanakkor készen sem áll még rá.

Az énekesnő a The Sunnak adott interjút, melyben szót ejtett arról, hogy a gyerekvállalás előtt szeretné tovább építeni zenei karrierjét, emellett színjátszással foglalkozna.

Szeretnék több filmet csinálni, színházban játszani, többet jótékonykodni, és aztán öt éven belül remélhetőleg eljön az idő, hogy családot alapítsak. Turnézás, éneklés, alkotás, filmek és család. Olyan akarok lenni, mint Sade, J.Lo, Bette Midler és a többiek. Mindezek után is menni tovább

– nyilatkozta Nicole, aki egy évvel ezelőtt még kétségbeesett amiatt a tény miatt, hogy a karrierjére ráment a magánélete. Akkor így fogalmazott egy interjúban:

Nézz rám! Nem vagyok házas, nincsenek gyerekeim. Még mindig úgy vagyok vele, hogy Vágjunk bele!. Természetesen a munka áldozatokkal jár.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek