Starity

Dalpremier: Epica – Immortal Melancholy

2017. augusztus 30. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly jelent meg a holland zenekar legújabb nagylemeze, a hét végén pedig egy középlemezt dobnak majd piacra.

hirdetés
Dalpremier: Epica – Immortal Melancholy
Fotó: Instagram / Epica

A Simone Simons vezette együttes jelenleg a tavaly megjelent The Holographic Principle című lemezt népszerűsíti világszerte, ám nemrégiben kiderült, hogy The Solace System néven vadonatúj középlemezt jelentetnek majd meg, ami szeptember 1-jén fogja meghódítani a világot.

A kiadvány mindösszesen hat új tételt fog felsorakoztatni, melyek eredetileg legutóbbi nagylemezükre készültek, Mark Jansen, a formáció alapítója pedig elárulta, hogy nem szerették volna, ha ezek a kimaradt dalok a semmibe vesznek, így elhatározták, hogy azokat is megjelentetik – így kerültek a középlemezre. A már fent is említett korong a hét végén kerül majd megjelenésre, melynek beharangozója a The Solace System nevezetű szerzemény volt, melyhez egy különleges animációs kisfilmet is készítettek.

A nagy sikernek örvendő holland zenekar azonban itt még nem állt le a meglepetésekkel, ugyanis tegnap újabb dalt jelentettek meg, a választás pedig az Immortal Melancholy című dalra esett, melyhez szintén készült egy animáció videó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek