Starity

Ennyit keresett Shawn Mendes az Illuminate lemez turnéjával

2017. augusztus 30. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December 18-án, Tokióban ér véget az énekes legújabb lemezét népszerűsítő fellépéssorozata.

hirdetés

Shawn Mendes ugyan még csak 19 éves, ám már most elmondhatja magáról, hogy a legnagyobb világsztárok között van. Az énekes második nagylemeze tavaly szeptemberben jelent meg Illuminate címmel, melyet egy világturné követett, ami jelenleg is tart, de már most óriási vagyont hozott neki – a Billboard szerint eddig összesen 609.354 jegyet adott el koncertjeire és körülbelül 32 millió dollárt (~ nyolcmilliárd forint) keresett, ráadásul még mindig van 11 fellépése a turné befejezéséig.

Ha mindez nem volna elég, Shawn történelmet is írt, ugyanis ő lett a világ első olyan tinédzser előadója, akinek három dala lett listavezető a felnőtt popelőadók listáin. Ami az Illuminate-et illeti, a lemezen 13 szerzeményt helyezett el – ebből hármat másolt ki kislemezre –, maga a korong pedig a legtöbb országban arany vagy platina minősítést szerzett az eladott példányszámok után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek