Starity

John Legend inkább tetszeleg az elköteleződött férj, mint a nőcsábász szerepében

2017. augusztus 31. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 38 éves énekes életében rendkívül fontos szerepet játszik felesége, Chrissy.

hirdetés

Szeptemberben lesz négy éve annak, hogy John Legend feleségül vette Chrissy Teigent, akivel azóta is boldog házasságban él. A modellhez fűződő kapcsolat egyébként nagyon jót tett az énekesnek, ugyanis általa megnyílt és bátrabban mer beszélni / dalt írni az érzéseiről és arról, mi minden foglalkoztatja, ezt pedig semmi pénzért nem cserélné el.

Nem bánom, hogy az emberek olyasvalakiként ismernek engem, mint aki el van köteleződve a felesége mellett. Teljesen elköteleztem magam Chrissy mellett. Szerintem menő dologna kellene, hogy legyen az, ha valaki jó társ, jó szerető, jó apa. Én egyike vagyok azoknak, akik ezt népszerűsítik és szerintem ez király

– nyilatkozta Legend, aki nem tagadja, Chrissyvel nekik is bőven megvoltak a maguk bajai.

A gyerekvállalás nagy kihívás egy pár számára, ami megerősíti a két ember közti köteléket, mert ha keresztülviszitek a dolgot és gyereketek lesz, tudni fogjátok, hogy ezek után bármit végig tudtok csinálni. Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élünk, ahol a hagyományos úton túl más módokon is megfoganhat egy gyermek. A lombikbébi programnak köszönhetjük Lunát [a pár 16 hónapos kisbabája – a szerk.], és általa további klassz gyermekeink születnek majd

– magyarázta az énekes, aki abban is támogatja feleségét, hogy leszámoljon az alkohollal.

Nincs semmi baj a kapcsolatunkban a másik felé való megnyílással. Ismeritek Chrissyt. Semmit nem tart vissza, ami a szívén, az a száján! Én jóval tartózkodóbb vagyok, de megváltozik az ember amikor olyasvalakivel van együtt, aki arra inspirálja, hogy igenis nyíljon meg és beszéljen az érzéseiről. Ő kihozza belőlem az érzéseket, mert ő is nagyon nyitott a sajátjaival kapcsolatban. Mindig őszinték vagyunk egymással, és megbeszéljük a másikkal, mi jár a fejünkben. Amikor azon gondolkozott, hogy kevesebbet kellene innia, azt is megtárgyaltuk. Támogatni akarom őt. Azt akarom, hogy boldog legyen és a maga teljességében élvezze az életet és mindezt olyan jól, amennyire csak lehetséges és persze velem az oldalán. Bármit is forgat a fejében, mindig biztosítom arról, hogy támogatom a törekvéseiben és segítek neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek