Starity

Hallgass bele az Amberian Dawn új dalába!

2017. szeptember 01. 23:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015-ben jelent meg a finnek legutóbbi albuma, novemberben pedig a következő korong is megérkezik.

hirdetés
Hallgass bele az Amberian Dawn új dalába!
Fotó: Toni Härkönen

Két éve került az üzletek polcaira a finn csapat legutóbbi nagylemeze, ami az Innuendo elnevezést kapta. A Päivi Virkkunen vezette formáció kicsit sem tétlenkedi, ugyanis alig néhány hónaoja hozták ynilvánosságra, hogy már gőzerőkkel dolgoznak legújabb nagylemezükön. Capri és a srácok egyébként a hónap elején, hivatalos Facebook-oldalukon jelentették be, hogy újdonságuk a Darkness Of Eternity elnevezést kapta, és november 10-én hódítja meg a világot.

Mindezeken felül, már be is mutatták az album borítóját és a dallistát is egyaránt felfedték. A zenekar egyik alapítója, Tuomas Seppälä korábban azt is elárulta, hogy a dalok többsége egy igazi metálhangzású nóta lesz, de olyan tételek is hallhatóak lesznek majd, amik sokkal inkább poposan fognak csengeni. Tábbá azt sem titkolták el, hogy újdonságon a 2014-es megjelenésű Magic Forest nevezetű lemezük története folytatódik, ahogyan az előző lemezen is történt.

Néhány órája, a finnek – mintegy meglepetésként – megosztották a nagyérdeművel, hogy a kiadvány már előrendelhető, így aki nem szeretne várni novemberig az már most beszerezheti magának. Mindezeken túl, egy új dalba is belehallgathatunk, a Dragonflies című szám képében, ami mintegy csemegeként szolgál, hogy mire is számíthatnak a fanatikusok.

Íme:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek