Starity

Cara Delevingne főszerepet kapott Orlando Bloom oldalán

2017. szeptember 01. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Valerian és az ezer bolygó városa sztárja is fel fog tűnni a 2019-ben bemutatásra kerülő Carnival Row-ban.

hirdetés

Múlt szombaton számoltunk be arról, hogy Orlando Bloom a nagyjátékfilmek után egy sorozatban kamatoztatja a tehetségét az Amazon új produkciójának, a Carnival Row-nak a képében, most pedig az is kiderült, hogy a modellként már sikeres, de a filmszakmában is aktívan tevékenykedő Cara Delevingne lesz a női főszereplő mellette.

Maga a történet fantasy jellegű lesz – mitológiai és modern elemek is helyet kapnak benne. A show executive producere és rendezője Paul McGuigan lesz, akinek nevéhez a Gengszterek gengsztere, az Alvilági játékok és Az enegria című filmek köthetők; emellett olyan sorozatokban is vállalt direktori munkákat, mint a Botrány, a Sherlock, a Monroe vagy A család – többek között.

Ami a sorozatot illeti, értesüléseink szerint az első évad mindössze nyolc részt tartalmaz, az epizódok pedig egy-egy órát ölelnek majd fel. A produkcióban életre keltett karaktere mind Orlando, mind Cara esetében az első sorozatban játszott főszerepe, így viszonylag nagy nyomás nehezedik majd rájuk, ám szerencsére mindketten tapasztaltak már e területen.

via Just Jared Jr.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek