Starity

Batman szárnysegédjének áll Brenton Thwaites

2017. szeptember 01. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A DC Comics legújabb, 2018-ban debütáló nagy dobásában kapott főszerepet a 27 éves ausztrál színész.

hirdetés

Brenton Thwaites megállíthatatlanul tör előre! A Karib-tenger kalózaiban játszott szerepe után újabb izgalmas produkcióban, a DC Comics újdonságában, a Titans címet viselő sorozatban kapott főszerepet. A műsor executive producere az a Greg Berlanti lesz, akinek A zöld íjászt, a Flash – A Villámot, a Supergirlt, A holnap legendáit és a Riverdale-t köszönhetjük.

A The Hollywood Reporter szerint a Titans egy csapat leendő szuperhős történetét követi nyomon, akiknek vezetője nem kisebb személy, mint a Batman jobb kezeként ismert Robin, azaz Dick Grayson, akit Brenton kelt majd életre.

Dick Grayson egyike a legfontosabb és legikonikusabb hősöknek a DC univerzumában. Nem volt könnyű feladat megtalálni az ideális színészt a szerepre, de sikerrel jártunk. Brentonban minden megvan ahhoz, hogy Batman egykori protezsáltjából a titánok jövőbeli vezetőjévé váljon, mi pedig borzasztó szerencséseknek érezzük magunkat, amiért úgy döntött, hogy tehetségét ebben a projektben és szerepben kamatoztatja tovább

– nyilatkozta a show másik executive producere, Geoff Johns egy közleményben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek