Starity

Óriási borravalót hagyott egy étteremben dolgozó diáknak Amy Schumer

2017. szeptember 01. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amy mindig is híres volt nagylelkűségéről, és ezúttal sem hazudtolta meg önmagát.

hirdetés

Amy Schumer jelenleg Bostonban tartózkodik I Feel Pretty című filmjének forgatása végett, egyik nap pedig betért a Union Oyster House-ba vacsorázni, ahol szép kis borravalót hagyott az őt kiszolgáló pincérnek, aki az egyik helyi fősikolán folytatja felsőfokú tanulmányait munkája mellett.

Amy kényelmesen volt öltözve, baseball sapka és napszemüveg volt rajta, sminket nem viselt. Úgy tűnt, nem akarja, hogy felismerjék őt az emberek. Viszonylag korán tért be hozzánk, fél hat, hat óra tájban, és egy hátsó étkező részbe ültettük, amit ritkán használunk, hogy ne zavarhassák őt

– nyilatkozta Joe Milano, az étterem tulajdonosa.

A People beszámolója szerint Amy nem kevesebb, mint 500 dollárnyi (~ 125 ezer forint) borravalóval örvendeztette meg az említett pincért, akit nagyon boldoggá tett nagylelkűségével.

Azért szoktam magas összegű borravalót hagyni, mert egyrészt jó érzéssel tölt el, másrészt pedig nincs más választásom. Annak idején, amikor egy stúdiólakásban éltem Astoriában, nekem is jól jött volna, ha valaki megdob mondjuk ezer dollárral

– magyarázta Howard Sternnek a színésznő egy korábbi interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek