Starity

G-Eazy és Halsey egy pár?

2017. szeptember 01. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két énekest közös munkájuk hozta közel egymáshoz, szerdai koncertjük előtt, alatt és után pedig többször is csókolózni látták őket.

hirdetés

G-Eazy és Halsey New Orleansban adott koncertjük során mutatták be közös dalukat, a Him & I-t, melynek során gyors csókot váltottak a színpadon. A Fuse magazinnak emellett úgy számolt be egy szemtanú, hogy a fiatalok a fellépés előtt és után is csókolóztak és ölelkeztek, az énekes pedig nem győzött bókolni kolléganőjének, hogy milyen gyönyörű és tehetséges.

Régóta szerettem volna együtt dolgozni Halsey-vel. Ő egy hihetetlenül tehetséges művész, aki már ilyen fiatalon is sok mindent elért. Az egyik legnagyobb sztár az egész világon, 22 évesen pedig ezt elmondani igazán fenomenális

– magyarázta a lapnak adott interjújában G-Eazy, majd így fogalmazott közös dalukról, a Him & I-ról, ami harmadik nagylemezén, a The Beautiful and Damned-en kerül elhelyezésre:

A Him & I egy Bonnie & Clyde stílusú dal. Intenzív, őrült szerelmes dal. Halsey remek munkát végzett. Elképesztően hangzik a korongon.

A kettejükről készült ominózus felvétel megtekintéséért kattints ide!

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek