Starity

Lili Reinhart kiakadt! Ezt üzente azoknak a Bughead-rajongóknak, akik Vanessa Morgant fenyegetik

2017. szeptember 02. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa a Riverdale második évadában csatlakozik a stábhoz, és vélhetően komoly szerepet játszik majd két főszereplő kapcsolatának alakulásában.

hirdetés

Szerdán írtunk arról, hogy Betty (Lili Reinhart) és Jughead (Cole Sprouse) rajongói halálos fenyegetéseket küldözgetnek a Riverdale új sztárjának, a Tonit életre keltő Vanessa Morgannak, ugyanis a karakter Roberto Aguirre-Sacasa kreátor elmondása szerint szétzilálhatja a folytatásban a szerelmesek kapcsolatát. Míg Vanessa kissé félvállról vette a dolgot, mondván, hogy a rajongók csak féltik kedvenceiket, Lili azonban mélységesen felháborodott, és a tumblr.-ön üzent azoknak a rajongóknak, akik pokollá kívánják tenni kolléganője életét, holott ő csak a neki megírt szerepet játssza el.

A Bughead-rajongók fantasztikusak... de a tény, hogy Vanessa halálos fenyegetéseket kap, mert a karaktere *esetleg* problémákat okoz Bughead között, komolyan egy agyrém. Ha azt látjátok, hogy ez történik [valaki fenyegetőzik], állítsátok le vagy jelentsétek! Bughead egy fiktív pár, az Isten szerelmére! Halálos fenyegetéseket küldeni a barátomnak és kollégámnak nem része a dolognak

– bosszankodott Lili, majd hozzátette, hogy tisztában van azzal, hogy ezek a fenyegetőzők csak nagyon kis százalékát teszik ki a fandomnak, megmozdulásuk pedig nem tükrözi a többiek hozzáállását.

Fotó: tumblr. (screenshot)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek