Starity

Férjhez ment Charlotte Wessels – fotók

2017. szeptember 05. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő már hosszú évek óta boldog párkapcsolatban él párjával, akivel nemrégiben össze is házasodtak.

hirdetés

Fotó: Instagram / Charlotte Wessels

A Dealin énekesnője néhány hónapja hozta nyilvánosságra, hogy párja – akivel több, mint tíz éve alkotnak egy párt – feltette neki a nagy kérdést, melyre ő boldogan mondott igent. A vokalista egyébként magánéletét szereti a magáénak tudni, így vőlegényéről sem nem nyilatkozik, se nem posztol közös képeket.

Nemrég számoltunk be arról, hogy a holland dalospacsirta újabb pillanatot osztott meg követőivel a boldogságával kapcsolatban, ugyanis hivatalos Facebook-profilján keresztül közzétet egy fotót, ami egy templomban készült, a felvételhez pedig sokat sejtetően csupán ennyit fűzőtt:

Hé, srácok! Sejtitek már mi lehet ez?

A képet egyébként Susan Noëlle készítette, aki közismerten egy esküvői fotós, így a rajongóknak sem kellett sokat találgatniuk, hogy kedvencük házasodni készül. A közelmúltban Charlie hivatalos Instagram-profilján osztotta meg követőivel, hogy a nász hivatalosan is megköttetett. Ugyan férjéről még most sem osztott meg fotót, magáról viszont annál inkább, így megtekinthettük, milyen csodásan is festett a nagy napon.

Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat a legutóbbi bejegyzésemet követően. Mindannyian jól sejtettétek, a múlt héten, 12 év együttlét után, én és a szerelmem összeházasodtunk. Ő egy kicsit privátabban kezeli a dolgokat, mint én, de ezen fotók által egy kis bepillantást nyerhettek a mi nagy napunkba!

– írta Charlotte az alább látható felvételekhez.

Fotó: Instagram / Charlotte Wessels
Fotó: Instagram / Charlotte Wessels
Fotó: Instagram / Charlotte Wessels

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek