Starity

Végre! Bejelentette visszatérésének időpontját Kelly Clarkson

2017. szeptember 04. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az American Idol felfedezettjének legutóbbi lemeze két évvel ezelőtt jelent meg, így nem csoda, ha rajongói tűkön ülve várják, mikor jelentkezeik valami újdonsággal.

hirdetés

Kelly Clarkson a közösségi oldalain jelentette be, hogy szeptember 7-én (csütörtökön) valami történik, és nevezetesen ebbe a valamibe bele is hallgathattunk egy mindössze 15 másodperces előzetesnek köszönhetően. Az énekesnő 2015-ben jelentette meg legutóbbi albumát, a Piece by Piece-t és annak címadó dala volt legutóbbi kislemeze.

Kelly természetesen nem tűnt el teljesen a köztudatból, hiszen a fent említett stúdióalbum megjelenése után végigcsinált egy 32 állomásból álló turnét, ezt követően azonban hazament, és egy számára fontosabb dolognak, az anyasságnak szentelte idejét. Most azonban visszatér, de nemcsak a slágerlistákra, hanem a televíziók képernyőjére is, ugyanis mentor lesz a 2018-as The Voice-ban Blake Shelton és Adam Levine oldalán.

Már alig várom, hogy megforduljak a székemmel, belenézzek a feltörekvő tehetségek arcába, és megadjam számukra mindazt a segítséget és támogatást, amire szükségük van ahhoz, hogy betörjenek az iparba

– nyilatkozta Kelly.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek