Starity

Liam Payne nyitott lenne egy újabb babára Cheryl Cole-lal

2017. szeptember 04. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Strip That Down előadója nem zárkózik el attól, hogy a jövőben újabb gyermekei szülessenek párjától.

hirdetés

Cheryl Cole márciusban adott életet Liam Payne-nel közös kisfiának, Bearnek, az énekes pedig máris az újabb csemetéken gondolkozik, ám a házasság egyáltalán nem foglalkoztatja. Saját bevallása szerint ugyanis inkább lenne ismét apa, mint férj.

Ha nyomást gyakorolsz rám, azt mondanám, jöhet egy baba. Nyitott vagyok egy újabb baba bevállalásának lehetőségére. Bear a legjobb dolog, amit valaha összehoztam

– lelkesedett a The Sunnak adott interjújában Payne, aki nagyon jó anyának tartja kedvesét.

Cheryl igazi szupernő! Remekül helytáll és békében van önmagával. Keményen dolgozott, és amikor az ember így tesz, olyankor eléri azt, amire vágyik. A kezdetekkor hagyott magának egy kis pihenőidőt, hogy szorosabbra fűzze a kapcsolatát Bearrel. Annyira csodálatos, természetes édesanya! Millió képet csinálunk Bearről nap mint nap, ugyanakkor szeretnénk neki megadni a választás lehetőségét, hogy ő döntsön arról, mit akar megosztani magáról, amikor idősebb lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek