Starity

Leonardo DiCaprio lehet a következő Joker

2017. szeptember 04. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas színész ezúttal egy rosszfiú bőrébe bújhat, ha sikerül megállapodásra jutnia a Joker-eredetfilm készítőivel.

hirdetés

Néhány héttel ezelőtt számoltunk be arról, hogy eredettörténet készül Jokerről, melynek keretein belül a készítők jobban elmélyülnek a karakter lelkivilágában és abban, mitől lett olyan, amilyen. Azt már akkor tudni lehetett, hogy az alkotók meg kívánnak válni a legutóbbi Jokertől, Jared Letótól, aki a kritikusok szerint várakozáson aluli teljesítményt nyújtott a szerepben.

A bejelentéssel egyidőben az is nyilvánvalóvá vált, hogy Joker szerepére a 45 éves Letótól fiatalabb színészt szeretnének szerződtetni az 1980-as években játszódó filmhez, ám a The Hollywood Reporter most arról számolt be, hogy a szerepre a tőle mindössze három évvel fiatalabb Leonardo DiCapriót szemelték ki.

A Joker-film alkotógárdájáról annyit lehet tudni, hogy a rendezői székbe a Másnaposokat jegyző Todd Phillips ül; Scott Silver – akinek nevéhez olyan nagy sikerű produkciók fűződnek, mint a 8 mérföld, a Drogosztag, a Viharlovagok – a fogatókönyvírói feladatokat látja el; Martin Scorsese pedig producerként felügyeli majd a munkálatokat.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film szerep mozi Joker
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek