Starity

Pink és Justin Bieber is adományozott a Harvey hurrikán áldozatainak megsegítésére

2017. szeptember 05. 15:03   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb hírességek adományoztak egy nagyobb összeget, hogy segíthessék a Harvey hurrikán áldozatait.

hirdetés

Eddig is tudtuk, hogy Pink-nek hatalmas szíve van, de a hétvégén újra bebizonyította, ugyanis ötszázezer dollárt (~ 125 millió forint) adományozott a Vöröskeresztnek, hogy segítse a Harvey hurrikán áldozatait és az őket segélyező alapítvány munkáját. 

A Vöröskereszt egy tweetben is megköszönte az énekesnő segítségét. 

Pink-en kívül Justin Bieber is csatlakozott azon hírességek közé, akik igyekeznek segíteni a károsultakon. Az énekes 25 ezer dollárt (~6 200 250 forint) adományozott, hogy segítse Texas népét. 

Szombaton az Instagram oldalán megosztott egy videót amelyben néhány mondat erejéig a vihar érintettjeiről beszélt. 

Csak nézzük meg ezeket a fotókat a Harvey hurrikánról. Csak azt akarom mondani, hogy nagyon sajnálom az összes olyan családot, akik elvesztették otthonukat és esetlegesen családtagjaikat. Elfogadom a Kevint Hart kihívást és 25.000 dollárt adományozok a Vöröskereszt felé.

Ezen felül Leann Rimes, Hilary Duff, Jensen Ackles, Demi Lovato, Beyonce, Kim Kardashian és még sok neves híresség is csatlakozott az adományozókhoz. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek